Medlemskab / Forsikringer

Forsikringer

Er du aktiv medlem af Landbrug & Fødevarer samt en lokal landboforening, er der flere medlemsfordele indenfor forsikringer.

Sundhedsforsikring er med fri børnedækning til dig selv, din ægtefælle/samlever og dine ansatte. Børn op til 24 år er automatisk medforsikret, uanset om de bor ude eller hjemme. Skal oprettes før du fylder 60 år, men gælder til du fylder 70 og kræver ikke helbredserklæring.

Ulykkesforsikring er med ekstra dækninger tilpasset landbrug og uden aldersbegrænsning.

Forsikring for unge 18-34 år kan oprettes til dig selv eller til dig selv og en sambo og du kan udvide dækningerne efter behov. Som medlem kan du få 15% rabat på en unik 4-i-én forsikring fra Tryg - på indbo-, ansvar-, ulykkes og rejseforsikring.

Du kan læse mere om forsikringerne her:

Eller klik ind på Landbrug & Fødevarers hjemmeside: Medlemsfordele

Hvis du ønsker at oprette forsikringen, skal du udfylde tilmeldingsformularen, som ligger på lf.dk/medlemsfordele.

Forsikringerne administreres (opkræves) af de lokale foreninger, men har du spørgsmål til ordningerne henvises til Tryg Landbrug, tlf. 8725 9210.

De tre forsikringer er også præsenteret på:
Her står der meget mere om de enkelte forsikringers indhold, vilkår og betingelser. Der ligger også fakta-ark og rabatoversigter.