Om os / Landbokvinder
Hvordan er det at være gift med en landmand - er man så også gift med et landbrug?
Hvad siger andre landbokvinder? Har du lyst til at møde dem?
Metha Poulsen, sekretær Landboforeningen Limfjord

Landbokvinder

Vi danner netværk for kvinder på landet

Det kan være meget værdifuldt for landbokvinden at have et netværk af ligestillede, som man kan møde til gensidig inspiration og erfaringsudveksling. De jævnlige møder giver rum til refleksion, både gennem diskussioner men også ved at deltage i arrangementer på Landbo Limfjord, og socialt betyder det, at landbokvinden får udvidet sit netværk og få mulighed for at drøfte livet på landet med andre i samme situation. Vi har allerede 3 erfa-grupper kørende og er kommet i kontakt med flere selvkørende grupper, og lige nu har vi landbokvinder på venteliste, så hvis der er nogen, der kunne tænke sig at være med, kan de stadig nå det.

Du

- er vild med foredrag, temadage, sociale arrangementer
- har lyst til sparring og erfaringsudveksling med andre ligesindede kvinder fra landdistrikterne
- har lyst til et "frirum"
- har lyst til at finde dit eget værd og skabe din egen balance
- vil være aktør i fremtidens landbokultur
- har lyst til at udveksle værktøjer til at kunne tackle vt. problemstillinger

Kan du genkende dig selv i ovenstående så kontakt os på nedenstående adresse eller udfyld kontaktformularen, og vi vil ringe dig op snarest.