Medlemskab / Landmandspension

Landmandspension

Har du en exit-strategi?

Hvordan vil du leve, når du går på pension? Og hvad skal der være til dine efterladte?
LandmandsPension er L&Fs pensionstilbud til medlemmer af landboforeninger og familielandbrugsforeninger.

Opsparing til alderdommen er en investering, som er meget vigtig, når du ikke kan forvente at trække pensionen ud af mursten og jorden.

Læs mere om, hvordan du sikrer dig selv og din familie økonomisk i folderen: LandmandsPension

Har du spørgsmål, kan du kontakte din økonomirådgiver eller ringe til Tryg Landbrug på tlf. 7633 9800.

Har du allerede en pensionsopsparing så få tjekket prisen, der kan evt. være penge at spare. Den rigtige pensionsopsparing kan måske betale dit foreningskontingent.