Om os / Strategi

Strategi

"Vil du med på holdet - det starter her"

Landboforeningen Limfjord (tidl. Salling Landboforening) har eksisteret siden 1842 og har altid repræsenteret landmænd og andre med interesse for landbrugserhvervet i Salling-området og stået for noget solidt i forhold til sine medlemmer.

For at foreningen også fremover kan være en stærk forening, der forstår at fastholde og erhverve nye medlemmer, er det vigtigt at sætte fokus på foreningens virke og strategi og herunder fokus på fordelene ved et medlemskab af Landboforeningen Limfjord.

Herunder ses foreningens vision og mission.

Vision:
Landboforeningen Limfjord vil være anerkendt som en forening, der har fingeren på pulsen og kæmper for et landbrugserhverv i balance med sine omgivelser.

Vi skaber goodwill og søger indflydelse.

Vi vil være den mest attraktive forening for vore medlemmer, så vi også er her i fremtiden.

Mission:
Med stolthed og respekt gennem generationer udvikler vi dig og vores erhverv.

Vi skaber i fællesskab de bedste muligheder og resultater.

Vi bygger bro mellem byen, bonden og borgen.